Hoe ik een Administratie Kameleon werd

In mijn werk bij diverse accountantskantoren heb ik veel aanpassingsproblemen gezien. Collega’s die als tijdelijke kracht bij klanten werden ingezet maar daar niet goed pasten. Ik besloot dat juist daar mijn focus moest liggen.

Een achtergrond in ondernemen en administratie

Ik ben opgegroeid in een tuindersgezin te Roelofarendsveen. Mijn vader heeft jaren in de chrysanten gewerkt. ’s Avonds ging ik nog even mee de kas in om de ramen dicht te doen.

Later toen ik wat ouder werd heb ik menige uren in de kassen rondgelopen. Of het nu steksteken, stekplukken of opruimen was.

Na de Meao ben ik gaan werken bij LTB adviseurs en accountants. Hier vond ik een goede basis voor het organiseren en opzetten van een boekhouding. Bij Accountantskantoor Fred de Koning ben ik vervolgens doorgegroeid tot relatiebeheerder. In de avonduren heb ik mijn MBA, Fiscaal assistent en SPD gehaald.

Op zoek naar uitdagingen en om meer te weten te komen van “de andere kant” ben ik bij Duynborgh detachering terecht gekomen. Door tijdelijke opdrachten bij Stadstoezicht Amsterdam, Lek-Habo BV, Woningbouwvereniging Hoofddorp ben ik veel te weten gekomen over hoe een bedrijf functioneert.

Maar nog belangrijker was de ontdekking dat elk bedrijf anders is, elk bedrijf heeft zijn eigen kleur!

Op weg naar de leukste baan van Nederland

De laatste 8 jaar heb ik met veel plezier bij Flynth gewerkt. Ook een bedrijf die met zijn tijd meegaat en op zoek gaat naar de ondernemer achter het bedrijf.

Hier merkte ik mijn talent om me aan te passen bij de verschillende klanten. Waar collega’s moeite hadden met weer een andere manier van administreren, vond ik het leuk dat te ontdekken, en mee te ontwikkelen.

Het werken met veel verschillende klanten werd mijn passie. Maar helaas werd dat bij een groot kantoor steeds minder mogelijk.

Grote kantoren streven naar steeds meer efficiëntie, en een standaard manier van werken. Mijn kracht, meekleuren in een organisatie en van A tot Z willen helpen, past daar maar moeilijk bij.

Juist daarom besloot ik zelfstandig ondernemer te worden.

Een mix voor ZZP'ers en interim opdrachten

De leukste baan van Nederland is voor mij het helpen van andere ondernemers. Dat doe ik graag voor zowel kleine ondernemers als in grotere bedrijven.

Het gaat uiteindelijk om het helpen van mensen. Het verzorgen van de administratie en boekhouding op een manier dat de ondernemer daar geen last, maar profijt van heeft.

Voor kleine ondernemers heb ik daarom de ZZP pakketten ontwikkeld: een vast tarief voor al hun wensen.

Voor grotere ondernemers ben ik de interim administratie kracht, die naadloos past binnen uw bedrijf.

Wilt u meer weten, of mij inhuren? Neem dan contact met mij op.